Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Ugradnja kamere na S3

Boris · 2968

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Boris

• Član Foruma
u: Lipanj 07, 2021, 09:21:11 poslijepodne
Pozz ekipa

Eto ja sam novi na ovom forumu i naravno imam pitanja:) Superb 3  2015. Style

Gdje bi mogao ugradit prednju i zadnju kameru,odnosno dal ima za kupit i gdje, pa da ju mozda sam ugradim.
Eto ako je itko to radio ili zna gdje se moze da mi javi
Hvala
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2021, 09:25:39 poslijepodne od Boris »

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #1 u: Lipanj 08, 2021, 09:09:45 prijepodne
Nemam iskustva ali znam da je originalne zadnje bilo moguće kupit u ovlaštenim.
Je li i na Superbu kamera montirana u kvaki?

Škoda Octavia L&K 1.8tsi DSG

Bubib5

• Član Foruma
Odgovori #2 u: Lipanj 08, 2021, 10:43:41 prijepodne
Može se, ovisno o tome koja je navigacija(daj neku sliku pa cemo bit pametniji), kamera je u kvaki, original se da kupiti na cars-equipement, ili ebay, cca 90-120eur, ovisno, imaš i varijante sa dinamičkim linijama, i pranjem, ako imaš karavan da se spojiti i pranje kamere. Javi se Tihomiru Križanu, imaš ga na FB ili ako treba poslat cu ti broj u PP!

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #3 u: Lipanj 08, 2021, 01:07:14 poslijepodne
Da, kloni se ovlaštenih jer ne znaju to radit a traže puno novaca, kod mene je original zadnja na hatch octaviji sa pranjem, kad je snijeg dobro dodje.

Bubib5

• Član Foruma
Odgovori #4 u: Lipanj 08, 2021, 05:04:33 poslijepodne
Da, kloni se ovlaštenih jer ne znaju to radit a traže puno novaca, kod mene je original zadnja na hatch octaviji sa pranjem, kad je snijeg dobro dodje.

Fora je to pranje, ja nisam imao, imao sam RVC High, bez pranja i bez trailer assista, pa sam kemijao s tihijem da stavimo od Craftera kameru, sad imam i pranje i trailer assist, iako od vojske imam c+ei d+e, i znam voziti prikolicu, morao sam to imati :D Totalno fora stvar! A ovlašteni, niti slučajno za takve stvari, prvo većina ih niti neće htjeti raditi, a i ako hoće cijena je takva da te jeftinije skoro ispadne uzet drugi rabljeni auto koji ju ima :D