Pozdrav,
Nedavno sam uzeo octaviu 2 fl 2011.g sa greenline opremom i htio bi neke stvari dodati na nju tako da mi donekle bude onakva kakvu sam htio a nisam mogao naci za te novce.
1. Htio bih ugraditi prednje maglenke, jel netko ima iskustva s tim? Zanima me jel tvornicki vec provedena instalacija do tam, za prekidac znam da cu morat kupit onaj drugi koji ima obje maglenke a ne samo zadnju.
2. Htio bih ugraditi naslon za ruku koji mi jako fali, neda mi se kompletni most unutra cupati i kemijati nego sam mislio za cca 200 kn kupit sa aliexpressa naslon koji se samo utakne na meni bespotreban utor na mostu, jel ga itko tu mozda ugradio da mi kaze jel zadovoljna istim? Ovo je taj naslon
https://m.aliexpress.com/item/32843819833.html3. Gdje se moze provjeriti jel napravljen nox update? Ako i je htio bi to sranje maknut da mi ne pokvari dizne i egr i u planu je mapiranje kod muhe pa bi time i rijesio taj problem nox updatea. Dpf je prije 2 god stavljen novi tako da to ne bih dirao a nedavno kad smo mjenjali kuciste termostata smo usput skinuli egr i ocistili tako da ne bi dirao dpf i egr dok ne pocnu probleme radit.
4. Hladnjak egr-a je promjenjen prije 3 godine na nekih 170 000 km a sad ima 222 000, jel su to samo prve verzije hladnjaka i vodene pumpe curile pa su kasnije modificirane ili mogu opet ocekivati probleme sa curenjem? Jer bila mi je tekućina na minimunu i kad smo promjenili antifriz skupa sa promjenom termostata vec 2.dan za redom nadolijevam antifriz jer padne na minimum i tu ostane, lampicu nije palio da fali.. Ne vjerujem da vodena curi jer je 3.god stara, ima oko 70 000 km od tad a i taj hladjak egr-a je mjenjan isto tad.
5. Zamasnjak mi je jednomaseni, original kvacilo jos uvijek, jel ce to podnijet stage 1 mapu kod muhe ili moram dvomaseni stavljat?
6. Nisam zadovoljan sa svijetlima, slabo je a imam lecu u faru i htio bih to nadograditi. Sta je bolje xenon ili led u takvim farovima?