Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

Set za korekciju laka Octavia Edition

mutni · 6269

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

mutni

• Član Foruma
u: Kolovoz 20, 2019, 10:14:46 prijepodne
Pozdrav svima!

Prekjučer nazovem Porsche na Slavonskoj, a pošto nisam mogao vjerovati koji sam odgovor dobio, odem jučer tamo da provjerim da li su razumjeli preko telefona što bih kupio.

Uglavnom, ovlašteni Škoda distributer koji mi je prodao plavu Octavia Edition nema set za korekciju laka. Kaže jednostavno to ne postoji. Pa šta je to ljudi moji?! Pa nije u svijetu takvih auta prodano samo devet komada!

Vele napiši primjedbu na mail za pritužbe kupaca......to ću i napraviti ali mi ne ide u glavu da na tržištu ne postoji takav set.

Nego da vas vjerne Škoda vlasnike pitam šta napraviti? Ići nekome tko može zamiješati boju ili.....? Radi se 2-3 oštećenja od kamenja i mala ogrebotina na zadnjem braniku koju pod hitno moram zamazati jer je ne mogu gledati. A najgore nisam ja ogrebao nego susjed dok je nešto utovarao :-(

Hvala na prijedlozima!

werdas

• Član Foruma
Odgovori #1 u: Kolovoz 20, 2019, 10:48:53 prijepodne
Npr. ima na starojsamoborskoj trgovina s autolakovima pa tam das snimit lak i naprave kolko treba.
Kontra groblja prema gimnaziji su smjesteni..a ima jos takvih trgovina ak ti ovi nisu usput.

Bushido

• Član Foruma
Odgovori #2 u: Kolovoz 20, 2019, 11:00:52 prijepodne
Ja sam kupio set za reparaturu laka (imam ga jos doma negdje), orginal Skodin... dakle dobijes bocicu boje+ bocicu laka...
Bilo je to prije cca 6-7 god.. Cudno da su izbacili to iz ponude
(doduse nije bas da sam se usrecio s njima ali ajde.... prekrijes ostecenje i manje bode u oko)

mutni

• Član Foruma
Odgovori #3 u: Kolovoz 20, 2019, 11:57:04 prijepodne
Imaju oni i dalje taj set ali ne u mojoj plavoj. Krivo što nešto prodaju pa za to isto nemaju nešto poput kita za reparaturu laka. Sve ostale boje ima.

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #4 u: Kolovoz 20, 2019, 03:03:37 poslijepodne
A boja je...energy plava ?

Btw..pitaj u Magdiću jer imaju taj kompletić..boju i lak u korektoru.

...the resistance is futile