Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

klima

hrvojehrc · 4304

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

hrvojehrc

• Član Foruma
u: Svibanj 08, 2018, 07:33:40 prijepodne
Pitanje?
Zanima dali znate gdje je na fabiji iberlauf od klime i dali ga uopce ima?
zanima me kam voda odlazi jer nisam skuzil da ima vode ispod auta nakon koristenja klime?
skoda fabia 1.4 mpi

grga22

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #1 u: Svibanj 08, 2018, 08:00:52 prijepodne
Misliš na odvod kondenzata? Trabao bi biti dolje na vatrozidu, negdje sa suvizačeve strane, bliže sredini, odnosno bliže tunelu.

hrvojehrc

• Član Foruma
Odgovori #2 u: Svibanj 08, 2018, 06:11:23 poslijepodne
Da da za odvod kondenzata!!klima mi dela al nikak da vidim da negdje kapa taj kondenzat(voda)

tibor987

• Član Foruma
  • Škoda SUPERMAN
    • Škatula projekt
Odgovori #3 u: Svibanj 09, 2018, 01:18:42 poslijepodne
https://workshop-manuals.com/skoda/fabia-mk1/heating_air_conditioning/heating_air_conditioning/air_conditioner/repairing_the_air_conditioning_system_engine_compartment/

Pod 8. Kao sto vidis skoro pa na sredini je, iznad auspuha. Vrlo lako moguce je da kondezat padne na auspuh pa ispari. Ne daj da te to zamara  ;)

hrvojehrc

• Član Foruma
Odgovori #4 u: Svibanj 09, 2018, 04:57:19 poslijepodne
Ok!hvala puno.znam da klima mora negdje curit i vidim da na autima drugim curi pa mi zato nije bilo jasno.mislio sam kak zna bit da se nekaj dogodi pa curi iznutra kod suvozaca.al kod mene je u tom slučaju sve suho.