Pozdrav ekipi.Danas je moj sretan dan.

Darijo,moram ti reći da si na neki način bio u pravu.Da,postoji plava žica na konektoru od
škodine instalacije.Ja sam,
na žalost, gledao krivi konektor. Prvo, na auto radiju postoje dva fiksna,pravokutna,mala konektora koja su zalotana na samoj elektroničkoj ploči autoradija.Onda ja od tuda imam spojni kabel (koji je stigao sa tim originalnim Kenwoodom).Taj spojni kabel ima ista takva dva pravokutna mala konektora koja se štekaju u taj radio.Na drugoj strani tog spojnog kabla postoje dva eurokonektora (A i B) koji ulaze u jedan zajednički konektor od škodine instalacije.E,tu je PLAVA žica,koja meni ide na bijelu žicu od prespojnog kabla i ona je spojena u autoradio ali nemam pojma gdje u radiju.
Dakle,danas sam prvo spojio kupljeno antensko pojačalo na Kenwood.U konektor gdje se šteka antena stavio sam žicu duljine cca 80 cm od mjernog instrumenta.Lovi puno,puno stanica.Ok,maknem tu žicu od mjernog instrumenta,uštekam antenu od škode,lovi jednako puno stanica.Provjerim gdje je + koji ide preko ključa i tu spojim + od pojačala kako mi ne bi bilo stalno pod naponom već samo kad se vozim.I TO JE TO.
Hvala svima na ukazanoj pomoći.
BTW,odmah sam danas stavio i felge sa zimskim gumama.