Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

Novosti

POŠTOVANI NOVI ČLANOVI, PRIJE SUDJELOVANJA U RASPRAVAMA MORATE OBAVITI PREDSTAVLJANJE U SEKCIJI NOVI ČLANOVI. HVALA !

Octavia vRS 245ks (180kw) 2017.

hakkler · 8385

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
u: Travanj 30, 2017, 04:53:59 poslijepodne
Nakon 220ks i 230ks dolazi inačica sa 245ks. 370nm
Performanse su impresivne 6,6sek do 100tke..250km/h limitirano.

Malo duži video..ali su zato u par boja ;D
https://youtu.be/MWqp1fxtSBI

Nažalost..daleko je to od Cuprinih 300ks. I meni zanimljivost..makar i 45ks više nije ostvaren pomak od -1 sekunde vs 200ks varijante.
Fora izgleda ekran multimedie sa performanse čukicama i maxi dot sa "lap" štopericom.

...the resistance is futile

exhaust

• Član kluba
  • Član Foruma
  • Custom tuned O2 vRS TFSI
Odgovori #1 u: Svibanj 01, 2017, 12:35:13 prijepodne
Da... Malo je cudna sa tim svjetlima... A te performanse, kao da su octaviu stavili na zadnju rupu u VAG-u... Moglo je to i bolje po pitanju pogona a ova snaga stage 1 remapom bi mi glo se nesto postic do oko 300ks, ali opet kaska za ostatkom grupe koji stage1 vide na oko 350ks...

A i dobro kazes za ovu usporedbu sa mk2 i 200ks, koja je sa stafe 1 brza onda od ove (konkretno je moja isla 6.57 0-100km/h sa stage 1) a sad, necemo ni pricat... Tako da mislim da ta elektronska spera je malo zesce podesena.

FMIC TA-Technix / Twintercooler, GFB DV+, Friedrich Motorsport full TBE/HJS/76mm, Denso Iridium Power IK22, Audi R8 coil packs / bobine NGK, Autotech HPFP kit, RS4 regulator goriva, REVO Race Camcoated CAI, CTS TURBO + REVO heat shield, Übertuning UK LTD stage 2+ custom tune

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #2 u: Svibanj 01, 2017, 10:52:02 prijepodne
Kolega ima tema o chiptuningu..tako da ovdje bi se dobro bilo drzat stock varijante. ;)
Kolko je za procitat sa neta..kožna full sjedala u novoj rs 245 će biti prošlost. Ići će kombinacija sa alcantrom.

exhaust

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #3 u: Svibanj 01, 2017, 11:03:02 prijepodne
Ispricavam se, nisam nista htio o chiptuningu, al sto onda odgovorit na tvoj komentar. Postajemo zajedljivi svugdje. To je moje misljenje o toj octaviji mk3 rs.

FMIC TA-Technix / Twintercooler, GFB DV+, Friedrich Motorsport full TBE/HJS/76mm, Denso Iridium Power IK22, Audi R8 coil packs / bobine NGK, Autotech HPFP kit, RS4 regulator goriva, REVO Race Camcoated CAI, CTS TURBO + REVO heat shield, Übertuning UK LTD stage 2+ custom tune

kresimir

• Predsjednik kluba
  • Član Foruma
  • Škoda Rapid Spaceback Monte Carlo
Odgovori #4 u: Svibanj 01, 2017, 11:08:19 prijepodne
Ajde mir. Navedena je usporedba sa onim prije kako i zašto. Ukratko žalosno je da Škodu VW u zadnje vrijeme na sve načine pokušava sputat. Od redizajna Octavie, pa i samog RS-a koji ne smije bit jači od koncerna, prije je bar pratila korak sa vwom točnije do 5e generacije golfa, nakon toga je golf otiša korak dalje. Očito im Škoda uzima prevelik kolač

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #5 u: Svibanj 01, 2017, 12:07:07 poslijepodne
Da... Malo je cudna sa tim svjetlima... A te performanse, kao da su octaviu stavili na zadnju rupu u VAG-u... Moglo je to i bolje po pitanju pogona a ova snaga stage 1 remapom bi mi glo se nesto postic do oko 300ks, ali opet kaska za ostatkom grupe koji stage1 vide na oko 350ks...

A i dobro kazes za ovu usporedbu sa mk2 i 200ks, koja je sa stafe 1 brza onda od ove (konkretno je moja isla 6.57 0-100km/h sa stage 1) a sad, necemo ni pricat... Tako da mislim da ta elektronska spera je malo zesce podesena.

i sad sam ja zajedljiv ako sam napisao da se držimo teme i stock varijante?

exhaust

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #6 u: Svibanj 01, 2017, 12:18:09 poslijepodne
Pricas o performansama, sekunda manje, 45ks vise, 200ks od RS-a mk2 sto ti je usporedba pi tebi isto OT, a moj komentar je ljepse receno objasnjenje da su u vw ukakili skodu dajuci prednost seatu, vw i audiju. Rekao sam da skoda sad kaska za ostatkom koncerna i da sad stavljaju srot tehnologiju sto su drugi vec imali.
Ja te ne razumijem sto moras biti toliki policajac pa koliko postova imas u zadnjih 24 sata na forumu od drugih ljudi i mene si nasao da treniras strogocu. To je moje misljenje o toj octaviji. TOTALNO NEPOTREBAN AUTO I ISPOD CASTI DA NOSI OZNAKU rs. A ti sad objasni zasto NIJE posto se razumijes dubinski.

Moze BAN nema problema...

kresimir

• Predsjednik kluba
  • Član Foruma
Odgovori #7 u: Svibanj 01, 2017, 12:33:38 poslijepodne
Nema potrebe za banom, forum je da se izraze mišljenja. Ali vas molim da se držimo teme koja je OCT 3 RS. Hvala!

buljantin2006

• Član Foruma
Odgovori #8 u: Svibanj 28, 2017, 07:49:38 poslijepodne
Nova leon cupra je meni top auto bar 300 ks ima odma mogli su skofu bar 280 ks jbt dizu te konje ko.golf na gtd verzijama po 10 ks uzas !

Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk

kresimir

• Predsjednik kluba
  • Član Foruma
Odgovori #9 u: Lipanj 23, 2017, 10:13:06 prijepodne
A mogli su da, ali ih koči vw

Poslano sa mog HUAWEI CUN-L01 koristeći Tapatalk

grga22

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #10 u: Lipanj 23, 2017, 11:11:57 prijepodne
Ma koči ih... Da su htjeli, digli bi...

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #11 u: Travanj 11, 2018, 12:22:48 prijepodne

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #12 u: Travanj 11, 2018, 05:43:39 poslijepodne
Ova zelena mi jest atraktivna ali bi li je bas izabrao za 2900kn ne znam bas,vrs-ici  ide super ali za ostale obicne modele mozda je malo too much,ali nadam se vidim je uzivo.