Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

fabia sdi par pitanja

vekyyy001 · 3822

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

vekyyy001

• Član Foruma
u: Siječanj 04, 2017, 03:11:53 poslijepodne
Dobar dan! Imam par pitanja u vezi svoje skode. auto ima 177t km i nikada nista nije radeno po masini osim 2 velika servisa. Taj auto je brat vozio i sa njim je putovao za njemacku jer tamo radi. E sada skuzio sam da auto kao zatrese i lupi 2 puta kada ga palim ili gasim. kao da je neki saraf popustio tako ima i vibracije na gasu.Nekad se osjeti kao lupkanje kada idem preko neravnina. ne uvjek ali recimo pod nizim obrtajima se osjeti vibracija. Ja sve mislim nosac motora? I cuje mi se brujanje kada idem preko 60 to je vjerojatno neki lezaj u prednjem desnom kotacu.

I drugo pitanje je skidanje boje sa unutarnjih plastika? Neke unutarnje plastike auta su ofarbane sa obicnim sprejom za farbanje plastika. To se onako pocelo gulit i meni stvarno ide na zivce. E sada dali je moguce tu farbu skinut a da ne ostetim plastike? Vjerujem da bi nitro izbljedio plastiku

hvala

vekyyy001

• Član Foruma
Odgovori #1 u: Siječanj 11, 2017, 02:33:09 poslijepodne
brujanje rijeseno majstor zamjenio 450kn sa rukama otisao lezaj prvog desnog kotaca.

Ovo sta lupka nije nosac motora nego filter od zraka lupka. Pukla gumica koja stoji iza filtera evo ovako izgleda
http://i.ebayimg.com/images/g/0l0AAOSw44BYWUtj/s-l1600.jpg
dali mozda tko zna di da to kupim?

kresimir

• Predsjednik kluba
  • Član Foruma
  • Škoda Rapid Spaceback Monte Carlo
Odgovori #2 u: Siječanj 11, 2017, 08:07:28 poslijepodne
Daj vidi na linku sto sam stavio u servisne informacije manual za odrzavanje Fabie mk1 ima dosta toga opisano sa razdvojenim dijelovima, ali po meni uzmi sliku i odi u ovlasteni ne bi trebalo bit preskupo. Ja sam kupovao osigurac i gumicu (dihtung) za senzor na termostatu u ovlastenom i sve sam platio 12kn :)

grga22

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #3 u: Siječanj 12, 2017, 07:17:36 prijepodne
Pitanje jel se moze kupit posebno. Ja bih rekao da ide u kompletu sa kutijom filtera.