Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Ispusni kanali

buljantin2006 · 7467

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

buljantin2006

• Član Foruma
u: Prosinac 06, 2016, 12:34:57 prijepodne
Pozz decki posto meki znaju slazem motor na skodi svojoj 2.0 tfsi i dali dobim kaj na snazi ili nesto ako mi ispolira ispusne kanale ?
Hitno !!!

Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk

grga22

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #1 u: Prosinac 06, 2016, 07:46:14 prijepodne
Ispušne? Ako portaš glavu, portaju se usisni. Sa ispušnima nećeš dobit ništa. Doduše, na turbaku, nećeš dobiti ni sa usisnima kad turbina tjera zrak u motor.

joo

• Član Foruma
Odgovori #2 u: Prosinac 06, 2016, 01:44:24 poslijepodne
naravno da dobijes, ali u tvom slucaju ja bi radje trosio vrijeme/novce da se to kvalitetno poslozi, stavio k04 sa popratnim djelovima i uzivao sa 350ks

buljantin2006

• Član Foruma
Odgovori #3 u: Prosinac 06, 2016, 01:46:30 poslijepodne
Ma taj auto mi je privremeni nemislim trpat tolke novce u njega imam druge bitnije stvari ...

joo

• Član Foruma
Odgovori #4 u: Prosinac 06, 2016, 01:49:59 poslijepodne
ako je privremeni, onda ne diraj nista  :)

grga22

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #5 u: Prosinac 06, 2016, 01:51:44 poslijepodne
Premalo je to šta dobiješ uloženo dobiveno... Više dobiješ s većim turbom... Daleko više...

buljantin2006

• Član Foruma
Odgovori #6 u: Prosinac 06, 2016, 01:53:39 poslijepodne
Znam ja sve to nego slazem zupcasti i turbinu novu sam metnuo posto stara vrisnula i jos neke stvari pa je motor vani, pa me pito jer ocu da mi to ispolira dok je vani motor pa sam zato tu pito za te ispusne kanale ... 

grga22

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #7 u: Prosinac 06, 2016, 01:55:51 poslijepodne
Pa ako je već dolje i spreman je to polirat, u cijeni, škodit sigurno neće...

buljantin2006

• Član Foruma
Odgovori #8 u: Prosinac 06, 2016, 02:41:58 poslijepodne
Onda nek polira haha , hvala decki svima !

exhaust

• Član kluba
  • Član Foruma
  • Custom tuned O2 vRS TFSI
Odgovori #9 u: Prosinac 07, 2016, 10:21:42 poslijepodne
Nema sto na ispusnim radit. Na tom motoru je bolje usisne ventile i njihova sjedista ocistit, ne polirati, zbog karbonskih depozita koji se taloze zbog povrata uljnih para na usis motora poslije klapne gasa iz kartera, a posto je to i GDI motor, nema ciscenja usisnih ventila tokom ubrizgavanja goriva jer je to tu direktno u cilindre. Oil catch can pomaze samo privremeno. Nema konacnog rjesenja.
Dakle, usisni kolektor skinut i krenut cistit usisne otvore na glavi ali dok se cisti, mora se paziti da nista ne upadne u cilindar, tj vrtiti motor kad se prelazi iz kanala u kanal tako da ventili budu u zatvorenom polozaju.

FMIC TA-Technix / Twintercooler, GFB DV+, Friedrich Motorsport full TBE/HJS/76mm, Denso Iridium Power IK22, Audi R8 coil packs / bobine NGK, Autotech HPFP kit, RS4 regulator goriva, REVO Race Camcoated CAI, CTS TURBO + REVO heat shield, Übertuning UK LTD stage 2+ custom tune