Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Vaša konfiguracija nove O3 ?

hakkler · 28736

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #60 u: Travanj 27, 2018, 08:16:29 poslijepodne
Kako je nekad tesko pohvatat sve opcije konfiguracije danas sam shvatio da imam i pomoc pri izlasku unatrag sa parkinga,radi tako da kad bocno se priblizava vozilo ili bilo sto drugo pisti kontinuirano i na ekranu je oznaceno crvenom bojom a koje strane dolazi,a to dolazi sa nadzorom mrtvog kuta koji ne radi preko parking senzora nego preko dva radara koji su smjesteni u straznjem braniku u kutevima,ovo nisam ni znao kad sam narucivao.

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #61 u: Listopad 08, 2018, 01:48:13 poslijepodne
Ovo gore navedeno me jucer tako neugodno iznenadilo da sam se usro, znaci izlazim unatrag na prometnu cestu i iza mene polako prolazi vozilo,ja ga vidim al polako idem nazad jer ima mjesta,ali auto je pomislilo da je sudar neizbjezan jer sam ignorirao zvucni i vizualni signal pa je momentalno sam zakocio tako da sam imao osjecaj da sam upao u kanal straznjim kotacima, totalno se usro, ocito je meni to promaklo da bi to auto trebao radit pri izlasku sa parkinga, eto za informaciju tko konfigurira novo vozilo.

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #62 u: Listopad 08, 2018, 03:00:42 poslijepodne
Probao to jučer na meet izcimat kolegi sa nogom na style winer manualcu..dok je uparkirao u rikverc..ali nije mu auto sam stao ???

Makar on kaže da to funkcionira..i na vlasima trave na livadi. ;D

...the resistance is futile

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #63 u: Listopad 08, 2018, 03:49:51 poslijepodne
Ne znam koji kut hvata taj blind spot a senzori su u kutevima branika, meni auto je bilo bar 2m udaljeno, e sad da li je kakva razlika izmedju automatika i manualca ne znam, da se to desi na manualcu motor bi se ugasio sam od sebe ako je kvacilo u zahvatu.

Prle

• Član Foruma
Odgovori #64 u: Listopad 08, 2018, 06:23:42 poslijepodne
Meni se to dogodilo prvi put kad san isa izac sa parkinga u rikverc uzbrdo. Parilo mi se da san odvalia nizbu, a kad ono auto sam zakocia naglo i nije se ugasia. Ista stvar drugi put kad san testira koliko razmaka ostane nakon svih zvucnih i crvenih signala kod parkiranja, autostop zadnja crta obrane

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #65 u: Listopad 09, 2018, 12:05:15 poslijepodne
E ovo zadnje nisam nikad ni testirao

Vuk

• Član Foruma
Odgovori #66 u: Listopad 16, 2018, 05:55:05 poslijepodne
Ovo gore navedeno me jucer tako neugodno iznenadilo da sam se usro, znaci izlazim unatrag na prometnu cestu i iza mene polako prolazi vozilo,ja ga vidim al polako idem nazad jer ima mjesta,ali auto je pomislilo da je sudar neizbjezan jer sam ignorirao zvucni i vizualni signal pa je momentalno sam zakocio tako da sam imao osjecaj da sam upao u kanal straznjim kotacima, totalno se usro, ocito je meni to promaklo da bi to auto trebao radit pri izlasku sa parkinga, eto za informaciju tko konfigurira novo vozilo.

Kad se meni ovo dogodilo prvi puta izasao sam iz auta i gledao nazad u sto sam udario... heat
Stvarno neugodno zakoci nakon sto se ignoriraju zvucni i vizualni signali. A dogodi se uglavnom kad npr. izlazim u rikverc iz nekog parkinga/dvorista na magistralu i izmedju magistrale i tog prostora je nogostup od cca 2 metra gdje prvo zelim da auto ostane (znaci ne ulazim na magistralu u rikverc, nego krenem kasnije s tog nogostupa), i kako auti prolaze po magistrali - ovo se aktivira... Dobro je sto se  moze  iskljuciti u postavkama, pa onda ne smeta u ovakvim situacijama...

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #67 u: Listopad 16, 2018, 06:17:11 poslijepodne
Ja takodjer ga ugasio jer ne mogu normalno da vozim,lako ga vratim nazad na volanu.

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #68 u: Listopad 21, 2018, 01:07:16 prijepodne
Ovo mozda nema toliko veze sa konfiguracijom, nekom sirom:
Djecja kolica koja idealno pasu u O3 gepek, znaci mogu i bocno, kad se skinu kotaci zauzimaju minimalno mjesta, Peg perego book 51s, znaci siroka su 51cm, stanu i u gepek fabije bez problema:

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #69 u: Siječanj 14, 2019, 05:05:37 poslijepodne
Kineska verzija O3 FL:

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #70 u: Siječanj 17, 2019, 03:31:57 poslijepodne
Danas sam bio u salonu u ZD i dobili su modele sa virtualnim cockpitom:
Meni na prvu to izgleda jako lose pogotovo na octaviji, totalno jeftinjaca kao sa alibabe, evo slika pa presudite sami.

Superb:

Octavija:

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #71 u: Siječanj 17, 2019, 11:34:59 poslijepodne
Meni je na prvu bilo kao zetov bus..kokpit.
Ono..Star trek..iz 80tih.

Istina..nisam ga vidio uživo..a u O3 je cca 500 eura.

...the resistance is futile

grga22

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #72 u: Siječanj 18, 2019, 07:53:53 prijepodne
Meni je ok. Nije loše. A nemreš očekivat da ima nešto dok je ekran ugašen.

A nema to veze s digitalijom 80ih:

Lancia Dedra

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #73 u: Siječanj 18, 2019, 10:34:09 prijepodne
U zg na onom demo kokpitu mi je izgledalo dobro ali sad kad vidim kako je uklopljeno wtf, prvo sam sjeo u superb i onda ostao u cudu pa sjeo u octaviju a ono jos gore okruzeno sa nekom plasticurinom, ko ga zeli obavezno pogledat u salonu, ja sam imao neki klaustofobican osjecaj.

kresimir

• Predsjednik kluba
  • Član Foruma
  • Škoda Rapid Spaceback Monte Carlo
Odgovori #74 u: Siječanj 18, 2019, 01:16:02 poslijepodne
Ovo je katastrofa na što liči