Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

grijanje i hlađenje

betmen · 7537

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

betmen

• Član Foruma
u: Svibanj 28, 2020, 11:40:21 prijepodne
Vozim se tako neku večer, ventilacija i klima ugašena, kad osjetim neku toplinu, prvo mislim učinilo mi se ali kako i dalje toplina dolazi, probam vetilacijske rukom otvore, a iz njih dolazi topli zrak??? WTF?
Nakon toga upalim malo ventilator, to se ispuše i ide normalan zrak.
E sad, da li je to normalno ili ne?
Da li kada je ugašena klima ima veze podešavanje temperature? Ovo zadnje bih rekao da, jer kada je bilo hladno kada se podesi na toplije puše toplo.

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #1 u: Svibanj 28, 2020, 04:41:46 poslijepodne
Meni je klima 80% ugašena..vent na prvi zub..i u 6.30 ujutro grije. Vani +9c

I ja se iznenadio..još prošle godine.

Climatronik stoji na 22..tak da po meni ti je to sasvim normalna stvar..poslije O1

Off topic
Btw..sjetio sam se da smo 1x imali i race ..prije ohoho godina. Zagrebačka u prilaz B.Filipovića ..ili ne

...the resistance is futile

knorac

• Član Foruma
Odgovori #2 u: Svibanj 28, 2020, 07:33:12 poslijepodne
Vozim se tako neku večer, ventilacija i klima ugašena, kad osjetim neku toplinu, prvo mislim učinilo mi se ali kako i dalje toplina dolazi, probam vetilacijske rukom otvore, a iz njih dolazi topli zrak??? WTF?
Nakon toga upalim malo ventilator, to se ispuše i ide normalan zrak.
E sad, da li je to normalno ili ne?
Da li kada je ugašena klima ima veze podešavanje temperature? Ovo zadnje bih rekao da, jer kada je bilo hladno kada se podesi na toplije puše toplo.
Koji motor je u pitanju?
Meni recimo 2.0 tolko zagrije motorni prostor da ugrije i ventilacijske usise sto rezultira lagano toplim zrakom.

Naravno klima nije upaljena i cim ju upalim problem nestane.
To mi je jedina mana kod benzinca,uzasno puno griju.
Probat cu malo izolirat to oko usisa...

“The reason we call ships ‘she’ is that it costs so much to keep one in paint and powder.”

You can have peace. Or you can have freedom. Don’t ever count on having both at once.

betmen

• Član Foruma
Odgovori #3 u: Svibanj 28, 2020, 11:03:29 poslijepodne

Off topic
Btw..sjetio sam se da smo 1x imali i race ..prije ohoho godina. Zagrebačka u prilaz B.Filipovića ..ili ne
[/quote]

Hm...ne sječam se toga...

Još nešto u vezi  auta, kada dođem doma i ugasim ga, često se upali ventilator u motoru, čuje se ispod haube, zašto? temp. je normalna, vožen je lagano  prije toga
Vidi sam da postoji podatak na Maxi dot-u o stanju napunjenosti akumulatora - SoC, meni se ne prikazuje, navodno noviji modeli to nemaju...
Auto je 2016. godina 2.0, 110kw, DSG
« Zadnja izmjena: Svibanj 28, 2020, 11:13:27 poslijepodne od betmen »

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #4 u: Svibanj 29, 2020, 09:04:04 prijepodne

Hm...ne sječam se toga...

Još nešto u vezi  auta, kada dođem doma i ugasim ga, često se upali ventilator u motoru, čuje se ispod haube, zašto? temp. je normalna, vožen je lagano  prije toga
Vidi sam da postoji podatak na Maxi dot-u o stanju napunjenosti akumulatora - SoC, meni se ne prikazuje, navodno noviji modeli to nemaju...
Auto je 2016. godina 2.0, 110kw, DSG

Bio je upis na "starom forumu od Bantića"

Btw..ventilatori..dpf

Akumulator:
https://youtu.be/YaqPysdUeKo

...the resistance is futile

betmen

• Član Foruma
Odgovori #5 u: Svibanj 30, 2020, 08:36:11 prijepodne
Vidio sam to, ali kod mene se ne prikazuje SOC...