Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Ugradnja novije instrument table

robozilic · 8082

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

robozilic

• Član Foruma
u: Siječanj 05, 2020, 06:14:19 poslijepodne
Pozdrav,novi sam na forumu i trazio sam po temama ali nisam uspio naci nista slicno.
Zanima me da li je itko radio ugradnju instrument table sa facelift modela
u stariji model i sta sve treba?
Radi se o octaviji 2.0 103kw dsg mjenjac,ima komande na volanu,tempomat,navigaciju,sjediste vozacevo na struju sa memorijom,park senzore prednje i zadnje,xenon,rls senzor...

exhaust

• Član kluba
  • Član Foruma
  • Custom tuned O2 vRS TFSI
Odgovori #1 u: Siječanj 14, 2020, 08:03:27 poslijepodne
Nije jednostavno. Mora se barem skinut imobiliator na ECU da bi auto uopce upalio, ako se uopce uspije iskodirati da tabla profunkcionira na PFL modelu. Ne moze se samo prebacit, sto vjerojatno pase, a da li ce ona sama radit je drugi par rukava. Takodjer kilometrazu treba rijesit. Ali kao sto sam rekao, najbitnije ju je iskodirati da ju se bar dobije "online".

FMIC TA-Technix / Twintercooler, GFB DV+, Friedrich Motorsport full TBE/HJS/76mm, Denso Iridium Power IK22, Audi R8 coil packs / bobine NGK, Autotech HPFP kit, RS4 regulator goriva, REVO Race Camcoated CAI, CTS TURBO + REVO heat shield, Übertuning UK LTD stage 2+ custom tune

grga22

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #2 u: Siječanj 15, 2020, 10:56:40 prijepodne
Koji je što bi rekli endgame? Jel želiš tablu s MaxiDOTom ili želiš da ti bude bijela kao kod FL modela? U bilo kojoj kombinaciji ja bih nabavio generacijski istu tablu, kodiranje je daleko jednostavnije, pa mijenjao LEDice ako je cilj da bude bijela.

robozilic

• Član Foruma
Odgovori #3 u: Siječanj 17, 2020, 07:32:11 prijepodne
Hocu tablu sa maxidotom,sad mi je takva i sve funkcionira,
ljepse izgleda ova od fl,ali ima dosta stvari za mijenjat od getawaya elektronike ispod volana,zavojnice,mozda i kljuceve sa ecuom motora,tako da je mozda najpametnije nista ne dirat.
Trebalo bi i prepisat eeprom kilometre,a to se ne moze sa vcds-om tako da mislim da bi bilo preskupo da se to odradi da valja.