Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Pretjerano grijanje u kabini.

kruno1 · 7768

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kruno1

• Član Foruma
u: Prosinac 05, 2019, 09:14:47 poslijepodne
Danas sam primjetio za vrijeme vožnje NAVEČE da se auto prebrzo zagrijao (ovo mislim u kabini) a ne na indikatoru temperature.Kako bi rashladio kabinu morao sam gumb okrenuti jako blizu hladnoga.I dalje je puhao topli zrak.To prije nije bilo tako.Prvo sam pomislio da je možda termostat stalno zatvoren pa sam nakon 15-tak kilometara
išao popipati kiler pa crijeva što je bilo toplo pa skoro i vruče pa sam zaključio da izmjena vode motor-hladnjak-motor radi ok a samim time znači da onda radi i termostat rashladne tekučine.Ima li neko ideju kaj bi moglo biti?Na žalost ili na sreću za tih 15-tak kilometara samo sam na jednom semaforu čekao da ga prođem i to iz trećeg puta a indikator temperature je bio stalno na istom mjestu (pogled gore kako je to već kod Fabije). >:(
Ili ta moja provjera nije dostatna (dobra)??Ili postoji još neka "caka",još nešto za provjeriti/zamjeniti ??

sbrbot

• Član Foruma
Odgovori #1 u: Prosinac 05, 2019, 11:01:44 poslijepodne
Aja se u svojoj skroz smrznuo, a ti se buniš

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

kruno1

• Član Foruma
Odgovori #2 u: Prosinac 06, 2019, 07:30:42 prijepodne
I ja sam se jednu zimu nasmrzavao sve dok nisam promjenio termostat.

sbrbot

• Član Foruma
Odgovori #3 u: Prosinac 06, 2019, 09:47:59 prijepodne
I ja sam se jednu zimu nasmrzavao sve dok nisam promjenio termostat.
Pa provjerio si crijeva i vruća su, znači da je termostat otvorio i pustio vodu. U prvih 15 km još i čok radi dok se motor ne ugrije.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

kruno1

• Član Foruma
Odgovori #4 u: Prosinac 06, 2019, 10:56:54 prijepodne
Da ali još ne znam zašto mi je prevruče u kabini.