Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Ugradnja putnog računala

Bakonja fra Brne · 10450

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

grga22

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #15 u: Veljača 15, 2019, 08:25:59 prijepodne
Kao što sam mislio, nemaš MaxiDOT i ne možeš imat prikaz otvorenih vrata. Ovo je samo običan LCD display. I dosta je bila prva slika... :D

Bakonja fra Brne

• Član Foruma
Odgovori #16 u: Veljača 15, 2019, 11:08:32 prijepodne
Pa vidiš da je kolega tražio još slika pa sam postavio. Kaj ja znam kako se to zove. Birno je da sad mogu vidjet kad u koloni trošim 2o litara. :girl_cray2:

grga22

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #17 u: Veljača 15, 2019, 12:37:53 poslijepodne
Nama koji znamo je dosta jedna slika... :D :D

Sve inf sad imaš... :) :) :)

Bakonja fra Brne

• Član Foruma
Odgovori #18 u: Veljača 15, 2019, 11:50:45 poslijepodne
Pa slike su postavljene za one koji ne znaju. Ni ja nisam znao kako se zove i kakav će me prikaz dočekat dok nije sve bilo ugrađeno.

Poslano sa mog T03 koristeći Tapatalk

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #19 u: Veljača 16, 2019, 11:51:11 prijepodne
Ma sve ok..bilo bi zgodno da napišeš u jedan post koji modul si imao part.no. i sa kojim si zamjenio da bi to dobio to što si dobio. I što je sve bilo potrebno napraviti da to radi i koliko je sve to koštalo.

Za eventualnu smjernicu ako netko drugi se želi upustiti u nešto slično.

...the resistance is futile

Bakonja fra Brne

• Član Foruma
Odgovori #20 u: Veljača 16, 2019, 12:32:12 poslijepodne
Lowline modul zamijenio za midline modul. Popis modula lako se nađe na netu. Nažalost nisam snimao postupak niti sam ja to radio, ali slično je ugradni tempomata. Rabljena ručica brisača sa tipkama za putno računalo koštala je 150 hrk, a rabljeni modul iz midline serije koja podržava tempomat i putno računalo koštao me dodatnih 250 hrk.

Zecki969

• Član Foruma
Odgovori #21 u: Veljača 16, 2019, 12:54:23 poslijepodne
I ja sam u procesu da rijesim putno racunalo. Sada kada je kolega to napravio i kada znam da je moguce skupljam dijelove pa do prolkeca nadam se da ce biti rijeseno. To sam vec 2god. planiro ali su me udjedivali da je to NEMOGUCE  posto nemam MAXDOT od displeya.

Poslano sa mog SM-J320F koristeći Tapatalk