Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Fabia III iskustva korisnika

Frank78 · 20263

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
u: Travanj 05, 2018, 11:58:09 prijepodne
Evo otvaram novu temu nesto se razmisljam da uzmem rabljenu Fabiu za gradski auto da ocuvam svog drugog skodilaka, nalazim na oglasima samo Fabiu   1.0 ambition sa 75ks, da li netko ima kakva iskustva?
« Zadnja izmjena: Travanj 06, 2018, 10:43:37 poslijepodne od hakkler »

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #1 u: Travanj 06, 2018, 10:54:24 poslijepodne
kolega @darijo ti ima fabiu za koju se raspituješ a ima i garažu samo u najavi doduše pa onda  bez slika nista )

c/p njegovog posta :

kako sam naveo gledao sam da kupim novu fabiju 1.0 ,55 kw simply oprema sa nadoplatom za bijelu boju dobio,sam predračun na 83300 kn i najjeftinija je fabija na tržištu i stvarno neznam gdje ima nova za 75500kn kako je krešo naveo, jer da je ima ja bih je kupio,pa,sam se odlučio za rabljenu sa ambition opremom koja na najjeftiniju simply ima dodatno:putno računalo,maglenke,djeljivu stražnju klupu,alu umetak na konzoli,dvobojna sjedala,tempomat i neke krom dododatke.eto to je razlika između simply i ambition opreme.A sada dojmovi o autu spram fabije 1 je osjetna u udobnost i uređenju interijera.motor od tri cilindra za ong tko ga prije nije vozio morati če se naviknuti na specifičan zvuk motora(u odnosu na fabiju 1 veliki je napredak i po tom pitanju)ako nisi zahtjevan vozač mislim da je to dobar auto,pozdrav

...the resistance is futile

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #2 u: Travanj 07, 2018, 09:54:11 prijepodne
Hvala na informaciji, izbor se sveo na vw up i fabia,ali sve blize sam fabiji zbog veceg gepeka i vece sigirnosti,6 napramu 2 airbaga,u tom cjenovnom rangu i nema nego 3 cilindra benzinci,ispod ambition opreme ne bi isao.Nije mi to zasad hitno,mozda iza ljeta.

kresimir

• Predsjednik kluba
  • Član Foruma
  • Škoda Rapid Spaceback Monte Carlo
Odgovori #3 u: Travanj 07, 2018, 12:47:50 poslijepodne
A Rapid možda?

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #4 u: Travanj 07, 2018, 12:56:51 poslijepodne
Fabia je za UP rols rojs..

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #5 u: Travanj 07, 2018, 02:01:26 poslijepodne
A Rapid možda?
Skupo,treba bit i sto jeftiniji,ruzno rec ali da  me manje srce boli kad nadjem ogrebotinu,a opet ne stariji od 3god i na leasing ga uzmem.

@ hakkler
Fabia je za UP rols rojs..

Pa i slazem se s tobom,sto je vise gledam vise mi se svidja,obavezno u crvenoj boji

« Zadnja izmjena: Travanj 07, 2018, 02:03:34 poslijepodne od Frank78 »

darijo

• Član Foruma
Odgovori #6 u: Travanj 07, 2018, 05:23:45 poslijepodne
ma biti će jednom i slike kada je malo sredim za sada je to obićna fabija kakve svakodnevno se mogu sresti na cesti.a sada odgovor franku 78 najviše se treba priviknuti na zvuk 3-cilindraša prilikom dodavanja gasa a ostalo je ok

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #7 u: Travanj 07, 2018, 05:50:11 poslijepodne
@Frank otvori gepek od F3 i od UP.a pa procjeni..ili napravi probnu vožnju.

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #8 u: Travanj 07, 2018, 06:35:22 poslijepodne
ma biti će jednom i slike kada je malo sredim za sada je to obićna fabija kakve svakodnevno se mogu sresti na cesti.a sada odgovor franku 78 najviše se treba priviknuti na zvuk 3-cilindraša prilikom dodavanja gasa a ostalo je ok
Jednom sam vozio zamjensku nissan micru sa 3 cilindra,vjerojatno je slicno,bilo mi je fora ga vozat,nije mi hitno,cekat cu da nesto naleti ili cekat rasprodaju lagera kako nove fabije dolaze

darijo

• Član Foruma
Odgovori #9 u: Travanj 07, 2018, 08:05:09 poslijepodne
neznam kako izgleda up u unutrašnjosti ali ako je jako  slićan škodi citigo koji sam neko vrjeme gledao onda je fabia za njih limuzina što se tiće interijera i prostranosti.

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #10 u: Travanj 07, 2018, 08:10:52 poslijepodne
To i ja mislim,inace citigo vise nije na konfiguratoru a na njuskalo su malobrojni i vecinom uvoz,kako mi je rekao prodavac u skodi prodaja je isla lose,cijena je bila preblizu Up-u.

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #11 u: Travanj 09, 2018, 04:25:02 poslijepodne
Kako su na oglasima vecinom vozila povrat iz RAC-a sve vise naginjem na novo,sad imaju verziju Edition koja po meni ima dovoljno opreme i vise opreme od ambition a jeftinija,jedini problem sto je to paket opreme pa nikakva dodatna oprema nije moguca,moze se samo boja birat.

darijo

• Član Foruma
Odgovori #12 u: Travanj 09, 2018, 05:11:18 poslijepodne
novo je novo, ali kako sam shvatio to bih ti trebao biti drugi auto više za gradsku vožnju(ogrebotine i sl.)pa mislim da ima sasvim dovoljno opreme za tu namjenu.cijena je negdje oko 92000 kn za novo vozilo.no može se pronaći i stare oko 1 god. sa malo km(ambition) sa tvorničkom garancijom i uštediš oko 15000kn jer si ionako rekao da ti poslje nebude žao ako ga negdje ogrebeš,a znaši sam da ti sa novim vozilom u prvoj godini najviše gubiš na uloženoj cijeni.ali ponavljam novo je novo.

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #13 u: Travanj 09, 2018, 06:07:09 poslijepodne
S obzirom da znam da te iz RAC-a lete po autoputu kad ih ekipe vracaju iz grada u grad i to jos neuhodane,rado bi ih izbjegao,od privatne osobe tesko naci a sad kad sam se navikao na DSG sad pucam i na edition DSG a to polovno ne postoji ni u snovima, tako da opet se vracam na novo kao i sa octavijom koja je dream car koji rabljeni kao takav ne postoji.

darijo

• Član Foruma
Odgovori #14 u: Travanj 09, 2018, 07:17:47 poslijepodne
da sa dsg-om ih nema rabljenih,a kod novog možeš i birati boju a crvena je ok imam je na staroj fabiji dok ova nova je ubjeloj boji i možeš je prati svaki dan.