Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Zvučna obavjest o uključenim svjetlima

kruno1 · 12751

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Čoki

• Član Foruma
Odgovori #30 u: Studeni 22, 2017, 10:12:56 poslijepodne
Da, ali to nije sve, samo u ovoj posebnoj ponudi...dok ne ugasiš auto ne možeš otvoriti 5 vrata?

Max 1969

• Tajnik kluba
  • Član Foruma
Odgovori #31 u: Studeni 23, 2017, 05:00:26 poslijepodne
Poznata boljka VW grupacije...da ne ponavljam sve kaj su kolege navele...imao iste probleme,kupio rabljenu bravu hvala RS Coupe i radi bez problema godinu dana...a za peta vrata..i mene su zezala,uz bravu još se i sajla otpustila..malo podesio i radi bez greške

kruno1

• Član Foruma
Odgovori #32 u: Studeni 24, 2017, 06:56:11 poslijepodne
Ajoj,fuj.Za peta vrata sam zaboravio.Ponekad da bi otvorio ta vrata morao sam otvoriti i vozačka.Ponekad ni to nije bilo dostatno pa sam morao otvoriti i zadnja vrata.Pa jel to normalno ili sanjam?? crazy

Prskalo24

• Član Foruma
Odgovori #33 u: Studeni 24, 2017, 07:04:49 poslijepodne
Kod mene je isti problem moram otvoriti zadnja vrata da otvorim gepek pa ponekad nemoze ni to al sam skuzio da ga svaki put mozes otvorit jednostavno na kljucu drzis srednju tipku za gepek i otvoriš ga svaki put bez prethodnog otvaranja svih vrata itd.

Bushido

• Član Foruma
Odgovori #34 u: Studeni 24, 2017, 09:48:34 poslijepodne
Pa naravno da morate manevrirati (i sam sam u pocetku), kad auto ne registrira da ste izasli iz njega ili da ste ga otkljucali zbog neispravne vozacke brave/mikroprekidaca.... Nakon zamjene brave sve se "popravilo"

tibor987

• Član Foruma
  • Škoda SUPERMAN
    • Škatula projekt
Odgovori #35 u: Studeni 28, 2017, 09:19:15 prijepodne
Kod mene je isti problem moram otvoriti zadnja vrata da otvorim gepek pa ponekad nemoze ni to al sam skuzio da ga svaki put mozes otvorit jednostavno na kljucu drzis srednju tipku za gepek i otvoriš ga svaki put bez prethodnog otvaranja svih vrata itd.

To tako mora biti jer Fabia ti ne da otvoriti gepekt dok se ne otvore jedna od vrata. Vid zastite da ti na semaforu ne moze netko otvoriti gepekt i maznuti stvari iz njega.