Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Servis nakon 30 000km

OneSpecialLana · 3836

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

OneSpecialLana

• Član Foruma
u: Veljača 19, 2017, 10:03:03 prijepodne
Pozdrav ekipa,

moliti ću vas savjet o obujmu posla koji se treba napraviti nakon prijeđenih 30 000km. Naime, uzela sam Fabiu 1.4 tdi 2010.godište prije godinu dana, tada je napravljen veliki servis na njoj. nakon 15 000 (listopad 2016.) napravljena je servisna priprema za zimu i kako se sada približavam 30 000km htjela bih čuti od vas kaj se sve mora mijenjati?

Kao što vidite, radim dosta veliku kilometražu i moram imati servisiran i ispravan auto, a opet ne bih htjela da mi netko ofrlje odrati servis.

Hvala unaprijed na vašem inputu.  :D

Petar Juric

• Član Foruma
Odgovori #1 u: Veljača 19, 2017, 02:39:49 poslijepodne
Za Octaviu 1.6 TDI ide filter, ulje i filter peludi. ja sam još inzistirao na filteru goriva. Vjerojatno će i tebi biti isto to.

RS Coupe

• Član Izvršnog Odbora
  • Član Foruma
Odgovori #2 u: Veljača 19, 2017, 05:12:32 poslijepodne
Na svakih 15 tkm ide ti filter ulja,klime,filter zraka i naravno ulje. Filter nafte svakih 30tkm ili svaki drugi servis.

Ostalo je kontrola i po potrebi zamjena.

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #3 u: Veljača 19, 2017, 10:03:15 poslijepodne
Lana a gdje ideš na servis?

...the resistance is futile

OneSpecialLana

• Član Foruma
Odgovori #4 u: Veljača 23, 2017, 04:54:42 poslijepodne
Hvala ljudi na odgovorima. :)

Idem na servis lokalnom majstoru u VG al sam se htjela sama prvo informirati da ne ispadnem tutlek totalni.  dance2