Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

multimedija i kamera

lovrist · 7226

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

lovrist

• Član Foruma
u: Veljača 06, 2017, 05:43:33 poslijepodne
Ekipa pozdrav,dali je netko možda stavljao parkirnu kameru u Octaviu 2011g,ja sam stavio i imam jedan problem.
Stavio sam kenwwod multimediu i kenwood parkirnu kameru i dešava mi se kad je auto ugašeno kad ubacim u rikverc kamera sve odlično pokazuje sliku,ćim upalim auto i opet ubacim u rikverc daje mi grešku i nema slike na radiju,bio sam u elektricara da provjeri voltažu punjenja i on je odlična 13,9,dali nektko ima kakav savjet šta bi moglo biti.

hvala

Bojan-MPI

• Član Foruma
Odgovori #1 u: Veljača 06, 2017, 06:59:27 poslijepodne
Mozda treba u postavkama radija...postaviti da ti se upali kada je auto upaljeno...provjeri to...

BOJAN-MPi

Nexus

• Član Foruma
Odgovori #2 u: Veljača 06, 2017, 07:59:42 poslijepodne
kod mene je parkirna kamera radila bez problema na nekom kineskom no name playeru, dok sad na pioneer-u ne radi, isto tako samo error i crna slika

lovrist

• Član Foruma
Odgovori #3 u: Veljača 06, 2017, 09:33:08 poslijepodne
Postvke sam namjestio i nije do postavki,spojio sam napajanje s drugogga auta na radio i kameru i sve je bilo ok radila je,nista mi nije jasno ,hvala ekipa.

grga22

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #4 u: Veljača 06, 2017, 10:13:26 poslijepodne
Kakav je konektor? Jel koaksijalni kabel? Moguce da kad je auto upaljen rad motora radi probleme. Provjeri masu. Jesi imao za spojiti dodatnu masu? Ja se sjecam da sam spajao direkt na sasiju kad sam slagao kameru kod sebe na Pioneera...

exhaust

• Član kluba
  • Član Foruma
  • Custom tuned O2 vRS TFSI
Odgovori #5 u: Veljača 14, 2017, 11:12:54 prijepodne
Moguca je greska ukoliko se islo na napajanje preko rikverc lampe te ne-ugradnje releja izmedju rikverc lampe i napajanja kamere buduci da sam "auto" smanjuje napon na "pregorenoj" zarulji i takodjer smanjuje kad je koja u kratkom spoju.

Kako je kamera spojena na auto? Od kuda vuce napajanje i kako je spojena na radiju, te kako radio prima can bus rikverc signal?

FMIC TA-Technix / Twintercooler, GFB DV+, Friedrich Motorsport full TBE/HJS/76mm, Denso Iridium Power IK22, Audi R8 coil packs / bobine NGK, Autotech HPFP kit, RS4 regulator goriva, REVO Race Camcoated CAI, CTS TURBO + REVO heat shield, Übertuning UK LTD stage 2+ custom tune