Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

OBAVJEST O PREGORENOJ SIJALICI

ALEKSANDAR1 · 9278

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALEKSANDAR1

• Član Foruma
  • ŠKODA OKTAVIA 1.6 TDI
u: Studeni 14, 2017, 09:10:45 poslijepodne
Imam škodu oktaviu 1,6 tdi 2012 ambition sa kojom sam zadovoljan  ako mi neko moze dat riješenje za jednu sitnicu kad su svijetla za dnevnu vožnju upaljena sve je ok ali čim upalim kratka pali se lampica upozorenja za pregorenu žarulju sve pregledao sve rade pregledao i kontakte ona i dalje radi ako mi neko moze dati neki savjet da ne moram u servis bio bi zahvalan
Još jedno pitanje pošto nemam straznje zvucnike dal je moguče ih ugradit i dal je instalacija provučena ili se treba provuči  posto imam orginal škoda radio swing
Unaprijed  se zahvaljujem za sve odgovore

srdacan pozdrav

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #1 u: Studeni 14, 2017, 09:46:24 poslijepodne
Osvjetljenje tablice? Rade obje?

...the resistance is futile

RS Coupe

• Član Izvršnog Odbora
  • Član Foruma
Odgovori #2 u: Studeni 14, 2017, 10:00:55 poslijepodne
Pozicija u prednjim svjetlima?

Što se tiče zadnji zvučnika,bez skidanja tapicirunga teško je provjeriti da li imaš pripremu za zvučnike.
Možeš skinuti plastiku kod kvake pa vidi da li se vidi kakav slobodan konektor(gore ti inače dolazi visokotonac).
Ako imaš pripremu(instalaciju)nije problem nikakav ugraditi zvučnike(orginalne)

Bushido

• Član Foruma
Odgovori #3 u: Studeni 14, 2017, 11:17:00 poslijepodne
Takav problem sa upozorenjem imao je kolega na poslu, auto je bio na 3-4 puta na servisima i nista nisu mogli otkriti... Ne sjecam se tocno sto je rekao da su sve pokusavali (ali bilo je tu svega, od igranja sa motoricem zadnjeg brisaca, osiguracima, izmjenom svih zarulja.....) i iskreno nisam siguran da li su mu to uspijeli rijesiti....

Sto se zvucnika tice, gotovo sigurno nemas instalacije, tj trebas sve provlaciti od sredisnjeg grebena(radija) prema iza...

ALEKSANDAR1

• Član Foruma
  • ŠKODA OKTAVIA 1.6 TDI
Odgovori #4 u: Studeni 15, 2017, 10:36:10 prijepodne
hvala dečki na ponuđenim odgovorima radi sve bez problema samo sta svijetli danas odnio u servis da mi zamjene ventilator kabine postao je previse bučan pa ga treba zamjeniti  pa čemo vidit mozda do njega

ljep pozdrav

RS Coupe

• Član Izvršnog Odbora
  • Član Foruma
Odgovori #5 u: Studeni 15, 2017, 09:30:08 poslijepodne
Jesi li provjerio maglenke?

Ako imaš opciju paljenja maglenki u zavoju(korner svjetla) znaju često pregoriti žarulje u njima zbog čestog paljenja/gašenja.

ALEKSANDAR1

• Član Foruma
  • ŠKODA OKTAVIA 1.6 TDI
Odgovori #6 u: Studeni 15, 2017, 10:27:32 poslijepodne
sve pregledao sve radi

favorit extreme

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #7 u: Studeni 16, 2017, 05:24:38 poslijepodne
Možda su nazad sijalice neodgovarajuće snage pa zato pokazuje grešku.

ALEKSANDAR1

• Član Foruma
  • ŠKODA OKTAVIA 1.6 TDI
Odgovori #8 u: Studeni 16, 2017, 08:56:07 poslijepodne
pogledao sijalice sve su još orginal nisu slabije

hakkler

• Administrator
  • Član Foruma
Odgovori #9 u: Studeni 17, 2017, 08:07:28 prijepodne
Zar se na dijagnostici ne vidi koja je fail?

Da nemas mozda ledice negdje ?

...the resistance is futile

ALEKSANDAR1

• Član Foruma
  • ŠKODA OKTAVIA 1.6 TDI
Odgovori #10 u: Studeni 17, 2017, 11:30:28 prijepodne
nema ladica a sta se tiče dijagnostike u ovlastenom samo da pogledaju kostalo bi me max 400 kn i treba ju me upisati i čekat par dana

Bushido

• Član Foruma
Odgovori #11 u: Studeni 17, 2017, 11:57:10 prijepodne
Evo dao sam si truda pa sam uhvatio kolegu koji je imao taj problem, no nazalost tocno rjesenje problema ti neznam...
Naime kako sam i pisao, on je imao isti problem na isto modelu auta kao i tvoj, provjeravao i mjenjao zarulje no nista, u servisu bio par puta.... Neke od stvari koje su mu radili bile su iskljucenje motorica brisaca te su mu stavljali osigurac u utor za prikljucna vozila i slicne nelogicnosti... Takodjer mjenjali su mu plastiku/elemente gdje se zarulje staljaju /grla i svasta nesto... Uglavnom, citiram ga; "Tko zna sto su oni prebrikali tamo i software-ski dirali"...

Upozorenje mu se vise ne gori, doduse kad je velika vlaga tu i tamo se pojavi...

Znam nisam nista konkretno napisao/pomogao ti, ali tako je to u njegovom slucaju rijeseno...

ALEKSANDAR1

• Član Foruma
  • ŠKODA OKTAVIA 1.6 TDI
Odgovori #12 u: Studeni 17, 2017, 12:29:27 poslijepodne
hvala na trudu ja cu se jos probati saznati sta bi moglo biti