Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

Novosti

POŠTOVANI NOVI ČLANOVI, PRIJE SUDJELOVANJA U RASPRAVAMA MORATE OBAVITI PREDSTAVLJANJE U SEKCIJI NOVI ČLANOVI. HVALA !

Zamjena selena

Soldjer330 · 8089

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Soldjer330

• Član Foruma
u: Studeni 14, 2022, 01:05:52 poslijepodne
Poštovani kolege imam mali problem s O3, naime kada pri malim brzinama prelazim preko onih velikih betonskih ležećih ili preko neravnina skrećem cujem udarac na prednjoij lijevoj strani, ne jako ali se cuje, svaki put,  otisao sam u ovlašteni porsche jankomir da mi pregledaju podvozje i nisu nista nasli, kazu sve je ok, a ono nisam lud, znam da nesto nije kako treba... uglavnom razgovarao sam s par ljudi kazu mi da je vjerojatno selen otisao, dali je netko imao slican slucaj pa mozda zna, i ako ste mijenjali selene koju marku i gdje da uzmem imate li preporuku, pa bi otisao do nekog majstora da mi zamjeni? puno hvala na odgovorima jer me doslovno to izluđuje

werdas

• Član Foruma
Odgovori #1 u: Studeni 14, 2022, 05:56:30 poslijepodne
Moze bit xy toga pa radje daj skuzi koji je kvar neg ovak napikavat dijelove.
Autolab radnicka zg
As Fabekovec Samobor
Nek pregledaju auto pa valjda vele koju pametnu.

U principu bi se selen trebao vidjet da je guma napukla kad se rame nategne (auto digne a kotac ode dolje)

Frank78

• Član kluba
  • Član Foruma
Odgovori #2 u: Studeni 15, 2022, 04:29:45 prijepodne
Jest, tog se mora uhvatit meheničar koji ne gleda na sat, što je danas teško naći, meni još ništa ne lupka, zadnji put u radioni su pregledali ovjes i sve je bilo OK bar po njima iako bi brzo mogao na pregled opet.Danas svi se žure, najlakše reći sve je ok.