Škoda Klub Hrvatska
Ljubitelji ŠKODA automobila

Novosti:

• Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

Novosti

Poštovani članovi, forum i web stranica  idu uskoro u rekonstrukciju te su mogući prekidi u radu sa forumom

brisači

grgaa · 5638

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

grgaa

• Član Foruma
u: Lipanj 21, 2021, 11:04:51 prijepodne
Pozdrav ekipa. Imam problem sa brisačima na fabi 2 iz 2010 g. najbolje je sta problem nije stalan nego povremen. znači kad je problem prisutan onda mi se događa da kad upalim auto brisaci prednji rade sami od sebe bez obzira na polozaj ručice i to rade jedno vrijeme onda stanu u bilo kojem polozaju i ne vrate se u početni polozaj i upali se lampica od akumulatora na kontrolnoj tabli. alternator puni i nije u njemu problem. nemogu locirat relej od brisača negdje ga cujem da škljoca ali ga nemogu locirat. svaka ideja dobro dosla. lp

grgaa

• Član Foruma
Odgovori #1 u: Lipanj 21, 2021, 03:40:54 poslijepodne
Uspio sam locirat kvar. Problem je u comfort modulu vjerovatno steka jedan od releja e sad koji to je pitanje i dali se ko bavi popravkom istih.

werdas

• Član Foruma
Odgovori #2 u: Lipanj 23, 2021, 09:20:14 prijepodne
Uspio sam locirat kvar. Problem je u comfort modulu vjerovatno steka jedan od releja e sad koji to je pitanje i dali se ko bavi popravkom istih.
Upalis brisace i cujes koji klika kad brisac krene...stavis prst na njega da bolje osjetis klik.
Ili ih sve preventivno zamjenis :)

grgaa

• Član Foruma
Odgovori #3 u: Lipanj 23, 2021, 09:24:07 prijepodne
Eh da ljepo si ti to rekao, ali fora je sta na mjestu gdje su releji ima ih tri ni jedan ne klika kad brisac radi. Jedino u tom comfort modulu ima preko nekoliko releja malih na ploci zalemljenih i njih nemogu fizicki dotaknut da vidim jel koji klika a ovak preko kucista se ne osjeti nista

werdas

• Član Foruma
Odgovori #4 u: Lipanj 23, 2021, 01:53:44 poslijepodne
A zamjeni modul onda pa vidi jel radi dobro.
Nisam se sjetio da postoje i tranzistorski releji oni ne skljocaju ;)

A jesi ziher da je motor brisaca ispravan?

grgaa

• Član Foruma
Odgovori #5 u: Lipanj 23, 2021, 07:05:31 poslijepodne
Ma vise nisam siguran u nista dogovorio sam kod autoelektricara pa neka on pogleda vjerovatno je pametniji. Najbolje sta ovdje kad brisaci rade onako isprekidano onda se cuje relej da skljocne ali ga nemogu nac gdje je negdje se cuje ali ga nemogu nac. Raskopo sam pola kontrolne table jos jedino da ju izvadim skroz van

grgaa

• Član Foruma
Odgovori #6 u: Lipanj 23, 2021, 08:22:43 poslijepodne
Jel se u autodati moze vidit polozaj releja i da li uopce postoji kao zasebni dio