PRISTUPITE ŠKODA KLUBU HRVATSKA

Poštovani, dobro došli na stranicu učlanjenja u Škoda klub Hrvatska. Pogodnosti koje ostvarujete učlanjenjem u klub možete naći na našem forumu pod sekcija partneri/sponzori kluba, a možete vidjet popis partnera kluba na web stranici Prije nego ispunite pristupnicu molimo vas da izvršite uplatu od 100kn na račun kluba, te nakon toga ispunite pristupnicu i u privitak stavite sliku uplatnice/pdf.file od izvršene uplate: Podaci za uplatu su : Škoda klub Hrvatska, Ivana Rogića 46, 10020 Novi Zagreb IBAN: HR7923400091111059699 MODEL: 02 Poziv na broj : Vaš OIB Opis plačanja : članarina Nakon što ste izvršili uplatu i ispunili pristupnicu sve što vam preostaje je družit se sa nama 🙂 Dobrodošli u Škoda klub Hrvatska.

  Ime i prezime (obavezno)

  Korisnicko ime na forumu (obavezno)

  Datum rodenja (obavezno)

  Postanski broj/mjesto/ulica (obavezno)

  Broj telefona/mobitela (obavezno)

  OIB (obavezno)

  Email adresa (obavezno)

  Privitak uplate (obavezno)

  Privola za korištenje podataka
  Izjava o zaštiti osobnih podataka :
  -Informacije koje tražimo od Vas prilikom ispunjavanja pristupnice služe nam isključivo za pružanje profesionalne, točne i brze uslugeVama kao krajnjem korisniku.
  -Svi se prikupljeni podaci pošteno i zakonito čuvaju i dostupni su samo vodstvu Udruge i poslovnim partnerima (treće osobe) kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
  -Svi naši članovi vodstva Udruge i poslovni partneri (treće osobe) odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

  Privola člana :
  -Ispunjavanjem pristupnice izjavljujem izričito da sam Udruzi Škoda klub Hrvatska, ljubitelji Škoda automobila dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje podatke, te dozvoljavam da ih ista pošteno i zakonito koristi u cilju zaštite mojih osobnih interesa.
  -Udruga Škoda klub Hrvatska se obvezuje da neće osobne podatke članova iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge kod ugovorenih partnera Udruge.
  -Suglasan/la sam da Škoda klub Hrvatska, ljubitelji Škoda automobila u skladu sa gore navedenim uvjetima koristi moje osobne podatke.
  Upisati pristajem/ne pristajem (obavezno)