PRISTUPITE ŠKODA KLUBU HRVATSKA

 

 

 

 

 

 

 

 


Poštovani,
dobro došli na stranicu učlanjenja u Škoda klub Hrvatska.
Pogodnosti koje ostvarujete učlanjenjem u klub možete naći na našem forumu pod sekcija partneri/sponzori kluba, a možete vidjet popis partnera kluba na web stranici.

Prije nego ispunite pristupnicu molimo vas da izvršite uplatu od 20€ (150,68kn) na račun kluba, te nakon toga ispunite pristupnicu i u privitak stavite sliku uplatnice/pdf.file od izvršene uplate.

Podaci za uplatu su:
Škoda klub Hrvatska, Ivana Rogića 46, 10020 Novi Zagreb
IBAN: HR7923400091111059699
MODEL: 02
Poziv na broj : Vaš OIB
Opis plaćanja : članarina

  Ime i prezime (obavezno)

  Korisnicko ime na forumu (obavezno)

  Datum rodenja (obavezno)

  Postanski broj/mjesto/ulica (obavezno)

  Broj telefona/mobitela (obavezno)

  OIB (obavezno)

  Email adresa (obavezno)

  Privitak uplate (obavezno)

  Privola za korištenje podataka
  Izjava o zaštiti osobnih podataka :
  -Informacije koje tražimo od Vas prilikom ispunjavanja pristupnice služe nam isključivo za pružanje profesionalne, točne i brze usluge Vama kao krajnjem korisniku.
  -Svi se prikupljeni podaci pošteno i zakonito čuvaju i dostupni su samo vodstvu Udruge i poslovnim partnerima (treće osobe) kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
  -Svi naši članovi vodstva Udruge i poslovni partneri (treće osobe) odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

  Privola člana :
  -Ispunjavanjem pristupnice izjavljujem izričito da sam Udruzi Škoda klub Hrvatska, ljubitelji Škoda automobila dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje podatke, te dozvoljavam da ih ista pošteno i zakonito koristi u cilju zaštite mojih osobnih interesa.
  -Udruga Škoda klub Hrvatska se obvezuje da neće osobne podatke članova iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge kod ugovorenih partnera Udruge.
  -Suglasan/la sam da Škoda klub Hrvatska, ljubitelji Škoda automobila u skladu sa gore navedenim uvjetima koristi moje osobne podatke.
  Upisati pristajem/ne pristajem (obavezno)

  Nakon što ste izvršili uplatu i ispunili pristupnicu sve što vam preostaje je družit se sa nama 🙂 Dobrodošli u Škoda klub Hrvatska.

  Pridružite nam se i na Facebook grupi Škoda Klub Hrvatska official

  1€ = 7,53450kn